Yhteistyössä / Partners 

 

http://barrocos.net/2/hyvvi/uutispix/2012-06-01T10-59-27-03-00.jpgOlen Tarja Hyvärinen ja asun perheeni kanssa maalaismaisemissa Pornaisten Halkiassa, noin 35 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.


Olen kasvattanut pienimuotoisesti Bostoninterrierejä jo vuodesta 1987. Olen Suomen Bostonit ry:n jäsenkasvattaja ja allekirjoittanut Kennelliiton kasvattajasitoumuksen vuonna 2001.

 

Kennelliitto myönsi Bostoninterrierien kasvatuksesta Vuolasvirta-palkinnon (Barroco´s nro 578) vuonna 2004. Vuolasvirta-palkinto on Suomen Kennelliiton korkein huomionosoitus ansioituneille koirankasvattajille.


 
Rotuun tutustuin vanhemmillani olevan Cicin kautta ja onni oli suunnaton kun sain ensimmäisen bostoninterrierini Susun (Synt. 7.8.1979).
Vuosien varrella olen harrastanut ja tutustunut moneen muuhunkin rotuun, mutta bostoni on aina pysynyt ykkösenä. Suomen Bostonit ry:n vuosikokous nimitti minut kunniajäseneksi 25.8.2020.


 
Bostoninterrierit ovat perheessämme sydämenvaltaajia ja ne myös nukkuvat kanssamme. Harrastamme bostoneidemme kanssa pääasiassa näyttelyitä. Bostoneiden lisäksi kotonamme asuu myös Bourbonnaisinseisoja -uros Hemi, joka auttaa meitä fasaanimetsällä ja Venäjän mustaterrieri -uros Rokka, joka toimii käyttökoirana.


Koiraharrastukseeni liittyvät koulutukset, pätevöitymiset ja yhdistystoiminta:

-Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssi

-Kennelliiton Jalostusneuvojien peruskurssi

-Kennelliiton pätevöimä kehätoimitsija vuodesta

-Kennelliiton pätevöimä tunnistusmerkitsijä sirutusoikeudella 

-Toko -koulutusohjaaja

 

-Suomen Bostonit ry:n puheenjohtaja 2013- 2019

-Suomen Bostonit ry:n puheenjohtaja 2004-2006

-Suomen Bostonit ry:n hallituksen- ja jalostustoimikunnan jäsenyyksiä 90-luvulla

 

-Olen ollut myös aktiivinen palveluskoira- ja kanakoira yhdistystoiminnassa.

 

-Pyrin osallistumaan vuosittain Yhdysvalloissa järjestettävään erikoisnäyttelyyn Bostoneidemme kanssa.

(c) Barroco's Bostons 2013