Yhteistyössä / Partners 

Koiranpennun tulo perheeseen on iso ja tärkeä päätös, jonka tulee ainaperustua huolelliseen ja
riittävän pitkään harkintaan.
Pentua ei koskaan pidä ostaa hetken mielijoht
eesta tai pelkästään lasten toiveista. Tarkkaan harkittu pennun hankinta on paras vaihtoehto kaikille osapuolille
- niin
pennulle, ostajalle kuin kasvattajallekin.Ennen pennun hankintaa kannataa selvittää koira- ja muutkin allergiat. Tosin allergiatestitkään eivät aina paljasta koko totuutta. Ikävä kyllä liian usein joutuu lukemaan koirista, jotka annetaan/myydään pois allergian takia.Koirasta luopuminen ei ole mukavaa omistajalle tai koiralle.

Barroco´s pentuja syntyy harvakseltaan. Haluan keskittyä 100% meillä kasvaviin pentuihin ja valita siitosyhdistelmät huolella. En halua bostonipentujen massatuotantoa, mitä valitettavasti Suomessakin esiintyy. Haluan pennuistani rotumääritelmän mukaisia, sosiaalisia, terveitä ja rakkaudella kasvatettuja, jotka täyttävät uuden kotinsa toiveet. Omaa bostoniaan kannattaa odottaa vaikka pitempäänkin, jos tietää lopulta saavansa sellaisen pennun, jonka haluaa.

Olet aina sopimuksesta tervetullut meille katsomaan ja juttelemaan bostoneista,vaikka meillä ei pentuja juuri silloin olisikaan kotona.

Pyrimme antamaan pennuillemme parhaan mahdollisen alun elämälleen. Synnyttävällä nartulla on käytössään oma makuuhuone, jossa pennut viettävät ensimmäiset elinviikkonsa. Kun pennut hieman kasvavat, ne saavat oleilla valvottuna  asunnossamme. Tutustutamme pennut muihin aikuisiin koiriimme, normaaleihin kodin ääniin, kynsienleikkaamiseen ja muihin tarvittaviin hoitotoimenpiteisiin. Pennut pääsevät meillä myös ulkoilemaan aina kelien salliessa.

Barroco´s pentuja voi varata aikaisintaan pentujen ollessa 4-viikkoisia. Alustavan varauksen voi tehdä sähköpostitse tai puhelimitse, mutta lopullisen myyntipäätöksen teemme vasta tavattuamme ostajaehdokkaat. Kaikki sopimukset tehdään Kennelliiton virallisia kaavakkeita käyttäen.
 
Haluan, että tulet tutustumaan pentuihin ja minuun ennen ostopäätöstä. Samalla voimme jutella siitä, mitä pennulta odotat ja millaiseen kotiin pentu on muuttamassa.  Haluan seurata pentujen elämää uudessa kodissa ja siksi kuvat ja sähköpostit ovat aina tervetulleita. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että pentu saa hyvän kodin. Pentu on varattu sinulle, kun olet käynyt tutustumassa pentuun ja varausmaksu on maksettu. Muistathan, että boston asuu luonasi yli 10 vuotta!! Siihen aikaan mahtuu monen monta kiloa koiran ruokaa ja useita normaaliin koiranhoitoon liittyviä eläinlääkärissä käyntejä (rokotuksia, ym).

Barroco´s -pennun muutettua luoksesi, voit aina ottaa yhteyttä minuun kaikissa pennun elämään liittyvissä asioissa tai ongelmissa. Kaikkea en varmasti tiedä, mutta tarvittaessa otan selvää.

Barroco´s -pennut luovutetaan aikaisintaan 7-viikoisina, rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja useasti madotettuina.  Pennun mukaan saat pentupakkauksen, 11 kg penturuokaa sekä Barroco´s pennunhoito-ohjeet.


Ensimmäiset pentutiedustelut mielellään sähköpostitse: barrocos(at)iki.fi, kerro myös seuraavat asiat
-Miksi kiinnostuit juuri bostoninterrieristä ja aiempi koirakokemuksesi?
-Millaisia odotuksia sinulla koiran suhteen on, etsitkö lähinnä koti-, harrastus- vai jalostuskoiraa?
-Haetko urosta vai narttua ?
-Asuinmuoto ja asuinympäristö, sekä ketä perheeseenne kuuluu?
-Kuinka kauan koira joutuisi olemaan päivittäin yksin, saatko sen hoitoon tarvittaessa?
-Miten ajattelit järjestää koirasi liikunnan ja peruskoulutuksen?

Ennen pentujen syntymää otamme vastaan vain alustavia varauksia ts. kirjaamme muistiin yhteystietosi sekä pentutoiveesi.

Ole ystävällinen ja ilmoita, mikäli tilanteesi muuttuu ja perut alustavan varauksesi.

(c) Barroco's Bostons 2013